Beste utesteder i oslo lillehammer

beste utesteder i oslo lillehammer

Uteliv - Visit, lillehammer På toppen av kornsiloen ligger byens høyeste vannpost, med panorama utsikt over. Lillehammer -og kanskje helt hjem? Her har vi utmerkede rammer for. Lillehammer er egentlig en ganske. Og er visstnok også kjent for å være et av de beste utestedene i hele. Utelivet i, lillehammer - Ikkepedia Spise- og utesteder Utesteder i, oslo sentrum - bar, pub, klubb Det andre av to utesteder for 18 i, lillehammer. Jeg har bemerket meg. Lillehammer har et særdeles stort antall spise- og utesteder i forhold til innbyggertallet. Uteliv - Visit, lillehammer På toppen av kornsiloen ligger byens høyeste vannpost, med panorama utsikt over. Lillehammer -og kanskje helt hjem? Her har vi utmerkede rammer for. Lillehammer er egentlig en ganske. Og er visstnok også kjent for å være et av de beste utestedene i hele. Utelivet i, lillehammer - Ikkepedia Spise- og utesteder Utesteder i, oslo sentrum - bar, pub, klubb Det andre av to utesteder for 18 i, lillehammer. Jeg har bemerket meg. Lillehammer har et særdeles stort antall spise- og utesteder i forhold til innbyggertallet.

Nattklubber og: Beste utesteder i oslo lillehammer

Spaserturen ned til sentrum der det meste av butikker, kjøpesentre, restauranter og utesteder ligger tar i overkant av 10 minutter, og følgelig bor man absolutt ikke usentralt. (Brenneriveien 9 fisk og vilt, for deg som er ute etter klubbkvelder med ulike DJ-er. Her møter du mennesker i alle aldre og stemningen er alltid på topp. (Youngstorget aku Aku bar, gode drinker med lun Hawaii-stemning. Vi serverer mer enn vann på Mølla Åpningstider: mandag torsdag 20:00 til 01:00 fredag lørdag.00.00. beste utesteder i oslo lillehammer beste utesteder i oslo lillehammer

Oslos: Beste utesteder i oslo lillehammer

GudbrandsGard hotells nye à la carte restaurant serverer velsmakende retter av lokale råvarer til både lunsj og middag. Følgelig er hotellet det kanskje mest optimale oppholdsstedet for turister og familier som besøker Lillehammer med barn. Mer informasjon, sted, lillehammer "Tid for mat" har ansvaret for all serveringsvirksomhet på Maihaugen.

De: Beste utesteder i oslo lillehammer

Sted, lillehammer, velkommen til Stasjonen. Frokost er inkludert i oppholdet. Med utsikt mot Lysgårdsbakkene, er det naturlig at tema på Toppen Bar er skihopp. Det finnes også flere barer og salonger, med ulik stil. Det er samtidig det største sentrumshotellet i Lillehammer, som også tilbyr mange fasiliteter for et komplett opphold i OL-byen fra 1994.

En Kommentar på “Beste utesteder i oslo lillehammer”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *